LOGOTIP

Una de les necessitats detectades pels ens és la de poder fer un canvi del logotip als portals de manera autònoma.

Per canviar el logotip per defecte d’un portal cal seguir el següent procediment:

1. Anar a la pestanya “configuració” dins de l’entorn d’administració.
  2. Anar a la secció ‘Personalitzar Transparència’t2.png
  3. Anar a l’apartat “Logotip”t3.png
  4. Seleccionar arxiu i guardar.

La imatge del logotip a carregar, per a tenir coherència amb el disseny, ha de ser de 150 píxels d’alçada i transparent.

Una vegada guardat el nou logotip serà el que es mostrarà a l’entorn del portal de seu electrònica i/o transparència.

IMATGE DEL LLOC WEB “FAVICON”

En el navegador que utilitzis per connectar-te al lloc de l’entitat pots observar com, per defecte, es mostra una icona juntament amb el nom de la pàgina a la que estem accedint, aquesta icona s’anomena lloc web o “Favicon”.

Per a fer-ho:

1. Accedeix a ”Administració del lloc”, al mòdul “Personalitzar Transparència” i canvia a la pestanya “Favicon”.t7.pngEs requereix una imatge de 32x 32 píxels. També pots adjuntar més imatges quadrades de tamany superior, sempre en format .ico.
  2. Selecciona el nostre “Favicon” i fes clic al botó “Desa”
  3. Refresca la pàgina i  apareixerà el teu “Favicon”

En el cas que en algun moment volguis eliminar el “Favicon” personalitzat accedeix de nou a ”Administració del lloc”, al mòdul “Personalitzar Transparència” i canvia a la pestanya “Favicon”.

Seleccionarem l’opció “Esborra” i desa el canvi, retornant així al “Favicon” per defecte.