Des del Consorci AOC és té la voluntat de fomentar les dades obertes al món local mitjançant un  portal de dades obertes àgil, senzill i personalitzable, que permet als ens local publicar les seves pròpies dades en format obert i reutilitzable (i alhora federar-les en un portal de dades obertes del món local català).

El portal de dades obertes de l’AOC es troba actiu i disponible per a tots els ens locals. Per a més informació sobre “Com sol·licitar-lo” pots consultar el següent enllaç: Dades Obertes: alta al portal amb càrrega de dades pròpies

Si el teu ens local desitja crear conjunts de dades pròpies, -i un cop disposis del servei actiu-, pots consultar la darrera versió del “Manual del portal de dades obertes i recursos pels ens locals” que hem creat per ajudar-te a crear i publicar dades en format obert. Pots consultar-lo i descarregar-lo en aquest enllaç:

Download (PDF, 3.32MB)

 

Com a complement ideal del present manual t’aconsellem que consultar el recull de conjunts de dades estandartitzades que, amb la participació d’un ampli grup d’ajuntaments que formen part del grup de treballs tècnics, s’han desenvolupat. Pots trobar-ne els detall al següent enllaç.